Skip to Content

Transporting of landing page Background Image HR Renewal

Hi there

I hope you are doing well.  Compliments of the season.

We added a custom background image to the landing page on our DEV system.  We followed the instructions given here: User Interface Add-On for SAP NetWeaver - SAP Library to upload the custom image.  We managed to get it to upload as follows via the Suite Page Builder Admin link:

We maintained the relevant transport number in the user parameters /UI2/WD_TRKORR_CUST in SU01.  The system created the transport with the mime object of our custom background picture:

We released our transport and imported it into our QA environment successfully.  I looked at the URL of the picture and can see it was uploaded to our QAS system (<host>:<port>/sap/bc/ui5_ui5/sap/ARSRVC_SUITE_PB/themes/images/bgimages/CD99AAA668C179B0_uxga.jpg).

When logging into the QA system and we try to select a different background picture, only the standard images are displayed. 

Is there something you can recommend?

Points will be rewarded to helpful answers as always.

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Jan 05, 2015 at 08:36 PM

    is the image not seen ? did you clear the cache? do you see any error in the console ? can you check in developer tools etc? http://help.sap.com/saphelp_nw74/helpdata/en/91/f080966f4d1014b6dd926db0e91070/content.htm?frameset=/en/15/685c6d62594891a437cfccc25e2cff/frameset.htm

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded