Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Issue in WCD items.

Dear Team,

I have an issue which is of very strange manner in WCD items one of user created an isolation point with type "E-Equipment" with the isolation object which is not in the master data. While trying to replicate the same system is showing an error "Equipment doesn't exist". Does any one come across this situation in your cases. If yes, please let me know how to resolve this.

Note: Status of WCD is tagged.

Regards,

Bhanu.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 08, 2015 at 04:07 PM

    Greetings Bhanu,

    What entries do you have for that Item in the tables WCAIT, WCACM, WCACO?

    Do you have any enchancements / BADIs active such as BADI IF_EX_BADI_WCM_OPWC?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.