Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ECC tranported datasource not in active state

Hi,

After the transport my datasource are inactive state in lbwe screen,I have transported 11,12,13 AP datasource for my report

Kindly please help me

I have attached the screen short for more understanding

--vickram

test.jpg (407.6 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

3 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 02, 2015 at 10:46 PM

    Hi Vickram,

    Your transport order finish well in stms?, check your log in se10, and share if any warning exist.

    Regards.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 04, 2015 at 05:51 AM

    Hi,

    have you check the log view in the SE09/STMS

    select the trasport request -> go to the log view form the tool bar -> click on the log view

    now you can check it Ended with Warning or Successfully Completed

    now double click on the display icon -> check it there any errors have then based on the you can check the logs or errors.

    Thanks,

    Phani.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 02, 2015 at 10:59 PM

    Hi Vickram,

    maybe you didnt imported the customizing request yet which has activation, can you check.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded