Skip to Content
avatar image
Former Member

SLT pointing to HANA via db tunnel throws an error during creation of configuration

Hi,

I am trying to replicate data from MS SQL database to Hana via SLT. I have configured the MS SQL database in DBCO and the connection test is successful. I have opened up a db tunnel using the HCP SDK from the SAP SLT server. Using the LTR transaction, I am trying to create a new configuration. In the HANA target details, I enter the user name as DEV_*, password as specified in the command console by sdk, host as localhost:30015. When I specify the configuration name different from NEO_* I see an error "Error opening db connection" and when I enter NEO_* as the configuration name I see an error "invalid table name: Could not find table / view RS_REPLICATION_COMPONENTS in schema SYS_REPL". I cannot see a SYS_REPL schema and I am assuming that this should be created. Any suggestions on how I can get past this error?

Thanks!

SK

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 04, 2015 at 03:28 AM

    Hi SK,

    Where are you checking SYS_REPL schema?

    Best Regards

    Sachin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jul 21, 2016 at 09:48 AM

    Hi Swaty,

    How do you manage opening/closing the tunnel automatically?

    I hope that it is opened only when the replication takes place?

    Regards

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded