Skip to Content
avatar image
Former Member

Xacute query's output parameters in 14.0 SP5

Hi,

I have selected * as the output parameter of my xacute query but when I try to get the values of different parameters in javascript, it gives me a blank. However, if I select one specific parameter as the output parameter, my javascript code returns its value.

Example:

Xacute's Output Parameter -  *

Code: document.iCommandName.getValueByName("TestVar1",1);      -     Returns blank

          document.iCommandName.getValueByName("TestVar2",1);      -     Returns blank

Xacute's Output Parameter - TestVar1

Code: document.iCommandName.getValueByName("TestVar1",1);     -     Returns correct value

Is this a known issue in 14.0 SP5? Pointers on this are highly appreciated.

Thanks & Regards,

Anuj

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    Dec 30, 2014 at 06:43 PM

    Hi Anuj,

    Are you passing an output as xml? Quite a usual scenario in SP05 with xacute having multiple output parameters with one xml.

    However,this should not be an ideal way MII responds, it looks like a bug.

    I am personally waiting for some patch/fix for this one. Which patch are you using?

    Workaround: You can create an xml document and append outputs so that you get a single xml output parameter from xacute out of which you can retrieve specific values.

    Hope this helps.

    Thanks and Regards,

    Swaroop

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Chris,

      Also,request you to check the below thread and let me know if my understanding on the topic is correct or I am facing a bug! If so, i would like to raise a ticket for this.

      Thanks in advance.

      Thanks,

      Swaroop