Skip to Content

"Logon Cookie is missing" error in SBWP

Hi Experts,

We are trying to navigate to a BRF+ application through hyperlink(which is sent from work item of workflow) in SBWP. When we are trying to click on the hyperlink it is opening the log on screen but when we enter the user id and password it is throwing an error as Logon cookie is missing . Please find the attached screen shot for the error message in SBWP.

We tried implementing the SAP note 1617090 but it doesn't serve the purpose. Please suggest any notes or any config to achieve the scenario.

Thanks in advance..

Best Regards,

Aishwarya.M

Logon Error.png (104.6 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Jan 18, 2015 at 06:27 AM

    Hi ,

    Sorry for my late update to this post . The issue is solved. It was due to the missing cookies in browser. We enabled the cookies in the browser as suggested in the below link.

    Enabling cookies in Internet Explorer

    the above link helped us to solve the issue.

    Thanks&Regards,

    Aishwarya.M

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 24, 2014 at 08:19 AM

    Hi Aishwarya,

    Check the below link will help you.

    Best Regards,

    Murali Krishna.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 26, 2014 at 05:04 AM

    Or maybe check the URL that id DOES NOT contain the user ID and Password. (apart from what Murali has mentioned)!

    Regards,

    Modak


    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded