Skip to Content

Equipment creation problem

Hi,

I am relatively new to PM module. I am creating a equipment through IE01 and assigning the function location to it and I am getting below warning message. Why we get this one. how to correct this one. Functional location already existing.

Thanks

Kumar

pastedImage_0.png (34.2 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Dec 22, 2014 at 08:11 AM

    Hi Kumar,

    Please compare the dates of functional location created & date at which you are trying to install the equipment and equipment validity date (Valid since).

    You will get the clue for this message.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 22, 2014 at 08:09 AM

    Change the Inst/DismTime to present Date and Time.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 22, 2014 at 08:18 AM

    Hello

    Functional Location on which you are trying to install the equipment is not available on date 01.01.2011 .Equipment Installation date should be fall afterThe Functional laoction Creation date .

    So better to change the  installation date and time of  the equiment.Go in IL03 and check below


    Capture.JPG (28.3 kB)
    Capture1.JPG (14.3 kB)
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 22, 2014 at 08:15 AM

    Hi Kumar,

    one reason might be, 01.01.2011 is not a working day. Could you please try to change to next working day/Date and try

    If same message appears, please put the message number

    thanks

    santosh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Dec 22, 2014 at 08:22 AM

    Hi Kumar

    Please change Past date to Present date inst/Dism Time.

    Regards

    SURESH.M

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded