Skip to Content
avatar image
Former Member

In Asset Acquisition - F-90 - Cost center is not showing which is assign with Asset

Dear Expats

We have assign cost center in Asset master data.

But during posting this cost center is not showing.

Due to profit center mandatory option - posting is not possible.

Pls. give feedback why cost center is not showing.

Regards

Tarek H Chy

Capture_Asset.PNG (19.2 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Dec 21, 2014 at 05:54 PM

    Hello,

    Already discussed and solved:

    Take a look:

    br erwin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 21, 2014 at 12:12 PM

    Dear Tarek

    you seems like you are posting asset acquisition.. there are no need to use cost center here.. you  have only need to specify asset no. and transaction type that you looks that you assigned correctly.. in the asset master data you have to specify cost center to allocate monthly deprecation..so while creating the asset enter the cost center in time dependent data ..

    i could not understand what you mean by profit center mandatory  option .. could you explain it more.. Regards

    Mahmoud El nady

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi

      As far as my   knowledge regarding document splitting, this error may result form one of two cases .. you have not assigned cost center in asset master data which you did say that you already assigned one in time dependent tab.. second one is that cost center assigned is not connected to profit center in cost center master data , so you may change cost center and see if this error happen again.. Regards

      Mahmoud El nady