Skip to Content

Webdynpro Application "Test" ....displays blank screen in internet Explorer.

Hi Experts,

When i execute the Webdynpro Application "Test" it displays a blank screen in Internet Explorer .

though it asks for SAP login and password... all is ok.

Other Applications a working fine, some configuration or settings I might have missed .....

Please Advise your expertise...

Information on the forum is Mixed and not to the point.

.....

Other Applications runs fine as below screen shot.....

Other

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 16, 2014 at 09:54 AM

    Hi Obaid,

    Please check that you have the right view in your Windows.

    Also check that you have defaulted your view in the window.

    BR,

    RAM.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 16, 2014 at 09:57 AM

    Hi,

    A blank screen with no error at all might mean that you forgot to embed your view within your window.

    Thanks

    KH

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.