Skip to Content

Required parameters missing when calling up module T001k_single_read


Hello Gurus,

While going to t-code MR11 and posting the same, I get the following error :

'Required parameters missing when calling up module T001k_single_read.

Has any one encountered such an issue earlier.....Is there any specific note that one can apply to rectify this issue.

Thanks in advance for all the help.

BR,

ES

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 11, 2014 at 05:58 PM

    ES,

    I don't see any notes for this error. You need to find out what program is calling this Function Module to determine where the issue resides. There's a good chance this is being called in a user exit. The first place I would go would be to SE37, enter the Function Module T001K_SINGLE_READ and click on the 'Where Used' button. From there, select all objects and click the enter button. Then, I would look to see if there are any Z-programs calling this function module.

    Thanks,

    Todd

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.