Skip to Content

SAP Business One Web Services Error when attempting to connect to production

We have created a web services environment. When we point to our test database, we connect and everything works.

When we attempt to use the web services in a production environment (same installation and same WebReferences folder), we get the following error.

Exception of type

'System.Web.Services.Protocols.Soap.Exceptions;#39;was thrown

My guess and hope is it something simple that we are overlooking, but what?

Would anyone be able to point is in the right direction?

Thanks David

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 09, 2014 at 01:02 AM

    Hi,

    Not sure attached SAP note is related to your issue:

    1453317 - SIM: How to set SOAPAction via BIU

    Thanks & Regards,

    Nagarajan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.