Skip to Content
avatar image
Former Member

Bex Analyzer Report: Values doesn't get displayed while filtering for Variable Ranges, but works for Single Value Variable

Dear All,

In a Bex Analyzer report, when I execute the report with Single Value for Fiscal year/period Variable, it works fine.

But whenever I try to filter it through the filter pane inside, it doesn't work and the report displays blank values.

Also whenever I try to put up Value Ranges as shown below in the screenshot, it doesn't work.

Please help to sort out this problem.

Regards

Pankaj

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Oct 14, 2014 at 01:38 PM

    Hi Pankaj

    Its useful to have a look at the cmod code written using the fiscal year/period as customer exit variable. From the screenshots, it seems you are calculating Last year data, achievement in prev month and so on which means you are using the period given in variable input as the base for calculating all these.

    Please have a look into the restrictions in the structure and the code written in cmod for fiscal year period.

    Regards

    Karthik

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 14, 2014 at 09:23 AM

    Hi Pankaj ,

    Are you using filter pane inside the BEx Analyzer report after putting some value in variable screen ?

    While using the report filter pane you need to use some signs , please check that. 

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Pankaj ,

      There might be two reasons :

      1. You are trying to filter something which you have not entered in variable screen .

      E.g. If you enter Year 2014 and try to put a filter of 2015-2016 inside the report it won't work.

      Please try to remove the filter in variable screen in the first place and then use the filter pane in the report or use filter range in variable screen itself.

      2.If there is any customer exit written then there may be any issue .

      Hopes this help.

      Thanks,

      Abhishek bhattacharya

  • avatar image
    Former Member
    Oct 14, 2014 at 01:16 PM

    Hi

    Did you check the format you are using may be you are using 2014/009 but the field takes as 2014009

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded