Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

PLM7 Engineering Record not working as expected

Hello Experts,

I’m trying to set ou PLM 7 Engineering Record, but not everything is working as expected.

I have set up in customizing, that the system should create a Change Number when changing the status to 20 but nothing happened.

Can you tell me what is missing?

I although tried to link a document to the Engineering Record. I know, some customizing at the document type is missing. I know I have to add the link type /PLMB/ECR. But I don’t know the screen number.

Can you tell me?

Thanks for your help

Regards

Thomas

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Oct 07, 2014 at 08:01 AM

    Hi Thomas ,

    For attaching a document to a ECR , please use the path Logistics general -->PLM -> Document Management -> Control Data -> Define document types and then define object links . Maintain /PLMB/ECR entry for the type of document you want to attach . This shall solve your one problem .

    About your another problem , can you let me know what exactly you have done for the configuration of change number creation in a particular status ?

    Thanks ,

    Abhishek .

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.