Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No messages in MONI

Hi All

There is a SOAP to proxy synchronous interface and it is running fine

But there is no message in SXMB_MONI of SAP PI . It is a classic scenario not ICO

And logging_sync and tracel level parameter is also set.

Please let me know how to solve the issue

Regards

sandeep

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Sep 30, 2014 at 06:45 AM

    Hi Sandeep,

    It looks like the message have not reached integration engine itself. Might be stuck or failed somewhere before reaching IE.

    Thanks,

    Binod

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Sep 30, 2014 at 06:51 AM

    Hi Sandeep,

    Have you got LOGING and LOGING_PROPAGATION set to 1 as well?

    Regards.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.