Skip to Content

Able to view the analytic (couldn't display) view under _SYS_BIC but with a different symbol

Hii.

I created an analytic view named AN_SALES_OVERVIEW IN Eclipse IDE systems using my HANA cloud trial instance. I've completed all the steps of creating an analytic view and activated it, but once I try to open the _SYS_BIC schema i'm getting the view with a different image beside it which is taking way too much time to preview.

i've tried all the SQL commands for granting options to _SYS_REPO either.

This is the image that I'm getting while I was activating the view.

Please help me resolve this issue. Awaiting for your response. Thank You.. 😊😊

pastedImage_2.png (73.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Sep 23, 2014 at 10:06 AM

    Not sure what your problem here is.

    The icon you see next to the runtime object is the standard object icon for column views.

    - Lars

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.