Skip to Content

User Defaults - GRC 10

Hi All,

We are on GRC SP13.

I have configured User Defaults.

My Decision table has Request Type and User Default ID entries and User defaults are correctly getting updated in the target system based on the connector tagged to User Default ID.

My scenario:

New Account Request Type - User selected ECC role and it has mapped BW roles.

Now User defaults work only for ECC and not BW

Hence I have tried changing my BRF+ decision table with Connector and Role Connector both, when i include any of these User defaults itself not working.

Anyone faced the same issue?

If I have Connector or Role connector in BRF+ decision table, User Defaults don't work 😔

Already applied SAP note 2020712 - UAM: User group not provisioned after approval

Regards,

Sai.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Sep 19, 2014 at 06:22 AM

    Hi Sai,

    Can you please refer to the below mentioned KBA and let us know if you still face any issues..

    http://service.sap.com/sap/support/notes/1665585

    Regards,

    Ameet

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Bindu Sai

      Hi Sai,

      Could you please check and confirm if you have user defaults action from the request type..?

      As highlighted in the note "you are using "System" as one of the fields in setting the conditions for User Defaults, then try using the option for Implementing a LOOP in your BRF Rule. This might be needed since "System" field is not available under Request Header attributes, rather it is available as Role Attributes which are called as line-item fields while calling the BRF Rule. So, in such cases LOOP is a suggested solution, rather than using the Decision Table directly. Though within the LOOP, you can still call the Decision Table or implement IF/ELSE conditions."

      Better paste some of the snap shots from your BRF+ configurations.

      If you are sure enough that your config is on right track then raising this concern with SAP might be an option.

      Regards,

      Ameet