Skip to Content
avatar image
Former Member

Workcenter ID page not coming

Hello Gurus,

We have CTI integration with our SAP IC application. Bucher and Suter is the service provider. When we login to SAP IC, we have work center ID to be entered by the Agent which establishes connections to the communication management services. This is working fine till we refreshed our test environment. After the refresh, work center id page is not coming and it is directly taking us to the account identification page.

We have checked all the connections as well and dont see any issue. Please help me if you encountered similar issue.

Thanks a lot in Advance!

Lakshman

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Sep 19, 2014 at 09:19 PM

    Hi Lakshman,

    From refresh did you mean upgrade?

    Also is there any enhancement done in class "CL_CRM_IC_MCM_WORKCENTER"?

    If enhancement is done you can verify its method if they were used in your enhancement and there is some change which contains any inconsistency.

    Regards,

    Atul

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      HI,

      Thanks for the response.

      Refresh i mean, we did a system refresh with our Production system recently. Our BASIS team did this activity and they performed all the post refresh activities as well but what we observed is the workcenter id page missing. When i select the role, it earlier takes me to workcenter id page but now getting directly to the account identification page without prompting to enter workcenter id.

      Thanks

      Lakshman