Skip to Content

Workflow and Portal Short URLs

Hi all,

I have created a custom link for a workflow that uses a portal short URL.  if I run the URL by itself, then it works fine.  When I add it to the URL link in the workflow, it doesn't show up in the workflow e-mail.  Something is confusing the program and changing code so the URL doesn't get added properly.  I know that it works if I use say a direct link to an iView (using the URL if you were to click the Preview button when viewing the iView in the Portal Content Directory).

Anyone have any suggestions on how to get this to work?  I like the anonymity of the short URLs.

Hope this makes sense,

Kevin

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Sep 09, 2014 at 10:39 PM

    So, with some further investigation, it is a BSP application that creates the e-mail, and this is the tag that creates the link.

               <%
                 LOOP AT wa_details-links INTO wa_link WHERE category = 'T'.
               %>
               <htmlb:link id        = "action"
                           reference = "<%= wa_link-url %>" >
                 <%= wa_link-caption %>
               </htmlb:link>
               <br>
               <%
                 ENDLOOP.
               %>
    

    I think that the htmlb:link tag is somehow interpreting the short URL incorrectly.  When I debug, the link is correct when being assigned, but gets lost somewhere after this.

    Kevin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Since the URL from the portal, directly pointing to the iView, works, we are going with that.  I didn't get Short URLs working so, we are leaving it at that.  Not the end of the world!!

      Cheers,

      Kevin

  • Sep 09, 2014 at 06:33 PM

    Hi Kevin,


    How you develop the workflow to call the short URL?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Sireesh,

      Thanks for the link but unfortunately, it doesn't give me an answer to my problem.  If you have an answer, it would be appreciated.  I have a short URL already, but workflow does something to it that makes it not appear in the e-mail.

      Cheers,

      Kevin