Skip to Content
avatar image
Former Member

Design studio application name not coming up correctly in launchpad

Hello,

We have published our design studio applications in BI Launchpad but whenever we run the application, the name of tab in which the application loads always shows up as Loading.. while we expect the actual application name to appear. Has anyone come across this issue? If so, what is to be done to display the actual application name.

BOBJ version - 4.1

DS version - 1.3

Thanks

App name.png (3.6 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Sep 08, 2014 at 04:43 PM

    Hi Prasanna, Lieselot


    Just want to check if there is a load balanced server?

    if it is I'd like to confirm that this is a known issue and we are working on fixing the problem.

    Best Regards,

    Pukhraj

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Pukhraj,

      I have seen this issue at a client I have worked for.

      I have a local VMware SBOP running, which does not have this issue.

      Both are on BI 4.1 SP4 and DS 1.3 SP1 add-on.

      I am not able to verify whether the clients server is load balanced, but I would believe so.

  • Sep 07, 2014 at 11:14 AM

    Hi - it should show loading first, while it is loading, and then the application name - see below:

    Does it still show loading after you launch the application?  What version of Design Studio are you using?  What version of the platform?

    I am on BI4.1 SP4 Design Studio 1.3 SP1

    Tammy

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Sep 08, 2014 at 02:00 PM

    Which browser?  Does it work in a different one?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 08, 2014 at 04:32 PM

    Mike - The browser doesn't matter here, the issue is seen on Chrome, IE and Firefox.

    Tammy - We are on 4.1 Sp3 patch1. Will keep you posted on the response I get in the OSS message

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 10, 2014 at 05:52 AM

    Hi Prasanna,

    Has any application ever worked for you in any of the browser?

    Well, I too tried to run a Design Studio application in other browsers. Not sure, but try running applications only through Internet Explorer.

    Second thing to confirm, when you run the application locally, does it load fine in IE?

    Try this basic step, do not create any data connection/source, just pull in components and run it locally as well as from platfrom. Let us know the behavior.

    Check version of IE, it should be 9 or above.

    Regards,

    Tejas

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded