Skip to Content

drag and drop functionality not working. IE shows ActiveX error

Hi all,

we recently installed new server, but on the new server the drag and drop functionality in web dynpro application is not working.

when we launch the standard test application wdr_test_drag_and_drop, the Internet explorer is showing a popup: An ActiveX control on this page might be unsafe to interact with other parts of the page. Do you want to allow this interaction? Yes/No

if we allow by clicking Yes or No, the drag/drop functionality is not working.

first I checked if the issue is with my IE version, but it is not working in any of the IE in any computer.

when I checked the same application from different ecc server on my IE, the different server application is working.

in my new server, do we need to do anything more to make the drag/drop working.

thanks,

Madhu_1980.

screen2.jpg (30.1 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Sep 04, 2014 at 07:29 AM

    Hi,

    Which version you are on? Drag and Drop is available from Netweaver 7.0 Ehp1.

    Regards,

    Kiran

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 04, 2014 at 07:24 AM

    Hi Madhu,

    GO through this link,  it might help

    Step 1: Go to the Tools menu, and select Internet Options

    There are times when the activex plugins are disabled in our browser settings, just enable them and give it a try.

    Regards,

    AkkI

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded