Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Personnel Area not populated

Hi All bwers.

I'm using the BI content infocube: Staff Assignment (0PAOS_C01). In the cube, there's an infoobject Personnel Area (0PERS_AREA), and Personnel Subarea (0PERS_SAREA).

In the infocube update rules, both 0PERS_AREA and 0PERS_SAREA are master data attributes of 0EMPLOYEE.

The problem now, after loading data from R/3, in the infocube, 0EMPLOYEE is populated, but 0PERS_AREA and 0PERS_SAREA is left blank.

I lookup the master data table of 0EMPLOYEE, and yes, both 0PERS_AREA and 0PERS_SAREA is populated with values there.

So, how do I extract 0PERS_AREA and 0PERS_SAREA in the master data to the infocube?

p.s - After further checking, not only 0PERS_AREA but any other attributes that uses the update rules "Master data attribute of 0EMPLOYEE" won't have any values in the infocube, but there are values if you lookup the master data table 0EMPLOYEE.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 12, 2005 at 03:29 AM

    hi,

    make sure you have done 'attribute/hierarchy change run' after loading 0employee.

    transaction rsatrr or

    rsa1 >> tools >> apply attribute/hierarchy change run

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.