Skip to Content
0

Webi - Report Grand Total set as a Section Did Not Work

Jan 23, 2017 at 05:30 PM

42

avatar image

All,

I have a report with one of it's dimensions as a Hierarchy Dimension and couple of measures. Note: I have expanded all the hierarchies. When I try to section the report. I created the sub-totals of the sectioned dimension, which is giving correct values but when I tries to calculate the Grand Total of all the sub-totals, am not getting the correct figure. I have tried and tested the grand total value with other ways like converting the report to a "Break" and also creating a new report from the scratch by dragging and dropping and also deleting the dimensions one by one to see where the issue may be, but no luck.

The irony is that I have another report previously created months ago with a section that the Grand Total is working fine. I also modify another report entirely from a break to section and it worked fine.

Can anybody please tell me what can be wrong here with this particular report because the grand total is way less that what it should be, almost half.

This is a BICS Connection with BW 7.3 and BO 4.1 (SP5).

Greatly Appreciated !!!

Thanks,

Recca

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Jyothirmayee A Feb 02, 2017 at 07:54 PM
0

Hi,

Did you check the filters applied on the document, table or cell even?.

Is the measure a variable or BEx KF?. Do you have any merged queries?.

Thanks,

Jothi

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded