Skip to Content
avatar image
Former Member

GRC: User not created in backend (CUA client)

Hello expert,

We have GRC 10, SP13.

I have configured the connectors and setting for my CUA client.

I also configured my CUA client in SPRO.

I am able to select my CUA client in ARQ. When submitting, the request is approved.

Audit Log is showing:

Application log is showing:

But there is no user provisioned in my CUA client, not any IDOC or log in showing in my CUA master.

Did I missed something? Any advise is appriciated.

Regards Nguyen

1.png (2.4 kB)
2.png (8.0 kB)
3.png (13.5 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Jul 29, 2014 at 07:53 AM

    Hi Nguyen,

    This issue seems to be because of the CUA setup only.

    Please confirm and check for the below configuration settings:

    1) Maintain CUA Settings. Did you maintain CUA system/client as the target client.

    2) Can you see all the child connectors under Maintian CUA settings. Check the tables:  GRACCUADIST and GRACCUAMSTR

    3) Have you installed CUA plug-ins in CUA system.

    4) Check for the FM: /GRCPI/GRIA_ASSIGN_OBJECT_NH

    Let us know if this helps or for any more issues.

    Regards,

    Ameet

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      I may have misunderstood your issue.


      Just looking at your screenshot, I am sure you have to configure your actual master CUA in the Global setting also. Try that and see if it works. We had different issues with CUA after, as our project wished to have user creation via CUA but role assignments both via CUA and via SU01 (i.e. direct). This is not possible.