Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Spool not generating for order

Hello Experts,

Need your urgent support. I have an Z transaction which is used to create and as well as confirm the Prod Order with same t. code using BDC for order creation & confirmation.

Problem is that orders are created but spool is not getting generated with Z transaction & the same order status showing in CO02 as REL PRT PRC MANC SETC.

But if the orders are created using standard transaction CO01 then spool are generating on save of the order & we can check the print spool in SP02.

What could be the reason for spool not getting generated in Z-transaction. Please suggest where in I can look for the cause.

Thanks in Advance.

Piyush

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 25, 2014 at 01:11 PM

    Hello Piyush,

    Please share opk8 settings for relevant List.

    Regards,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.