Skip to Content

Extension fields are not visible in the UI after Deploying the solution.!

Hi Experts,

We have added few extension fields in the customer and Partner extension.! We deployed the solution into both Quality tenant and Production tenant.

We have added these fields to the UI using UI Switch.

When we check these fields in the Quality and Production tenant UI , these fields are not visible on the UI as well as penalization.

I have already assigned the UI switch to the user with which i am testing .

I checked the custom fields on the UI designer screen of the Account QC, the custom fields are visible on the UI designer but on the Front end UI when i logged in with the business user.

I wondering did i missed anything , this is happend only for customer and Partner BO's !! for all other BO extension fields are visible on the UI.

Thanks.!

Mani

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 22, 2014 at 08:22 AM

    Are you using a business user or a developer?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hello Mani,

      We had nearly an escalation in the last days because of such an issue and the reason finally was: They were testing with a PDI Deveoper user.

      This does not make sense!!!!

      Please ensure always that your test users have NO developer rights. 😊

      HTH,

      Horst

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.