Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

MaxDB Installation NW04 SP11 Sneak Preview Phase 5 of 24

Hi !

I am installing NW04SP11 Sneak prview version on Windows XP /1GB RAM. While installation, the process stopped or may be running for a while at MaxDB Database installation step which is Phase 5 of 24. On the logs, I can see few error messages as shown below , how can I resolve these issues. Should I wait & let it run for more time or cancel & try to correct these errors first ?

I got the following errors when I clicked View Log button

ERROR 2005-12-05 12:50:42

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (SAPOsCol).

ERROR 2005-12-05 12:51:12

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (SAPJ2E_01).

ERROR 2005-12-05 12:51:12

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (SAPJ2E_01).

ERROR 2005-12-05 12:51:12

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (SAPJ2E_00).

ERROR 2005-12-05 12:51:12

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (SAPJ2E_00).

ERROR 2005-12-05 12:52:22

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (XServer).

ERROR 2005-12-05 12:52:47

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (XServer).

ERROR 2005-12-05 12:52:49

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (SAPDBWWW).

ERROR 2005-12-05 12:53:07

FSL-06002 Error 1060 (The specified service does not exist as an installed service.

) in execution of a 'OpenService' function, line (266), with parameter (XServer).

Appreciate help for this & waiting for your reply so that I can do any action on this one. This process is taking up all the resources of my local system (CPU 99%, > 70% Memory)

Thanks

Hitesh G.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 08, 2005 at 05:35 PM

    Hello!

    I changed file page size to 1536-3072 MB & continue the installation (run old installation option) again today. It is stll running at Phase 5 of 24 (Max DB Installation).

    Do I missing something prior to installation or I need to upgrade my system ??

    Current system configuration is as follow

    Windows XP Service Pack 1 Version 1.2.0.22(7/24/04)

    Intel processor @1.4 GHz / 1GB RAM

    Does any one have problem like this while installation ? Please share your thoughts or send sugestions.

    Thanks again!!!

    Hitesh G.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.