Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

404 Resource Not Found In UWL for Display Request in Travel Management

Hi Team,

Issue regarding Uwl in Travel Management.In Mss inbox when approver clicks on display form for travel request its throwing error like 404 resource not found.

i have check all uwl iview properties like list actions to be excluded and Xml code etc.

Regards,

Venkat.

travelform.PNG (21.3 kB)
NotFound.PNG (14.0 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 25, 2014 at 10:56 AM

    Hi,

    Thanks for your replies,My issue solved!

    Regards,

    Venkat.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 16, 2014 at 10:07 AM

    Hi Venkat

    I hope you are well and many thanks for using the discussion forums 😊.

    In relation to the scenario that you have described you mentioned that:

    • Once a user (via the MSS Inbox) clicks on the display form for travel request you are encountering a 404 resource not found error.

    Ok so the first means of analysis is to ensure the UWL Destination Service Configuration is setup and maintained accordingly. Kindly review and consult the documentation below carefully.

    • SAP Note: 1133821 - UWL Destination Service configuration

    After ensuring the destination(s) are setup accordingly and if the issue persists kindly restart the UWL service and clear the UWL cache to see if that resolves the issue.

    • In the destination configuration kindly ensure there are no discrepancies or misconfigurations.

    Now have you navigated to your current connector setup and viewed the status columns to see if there are any exceptions appearing?

    Lastly kindly check if the URL being called (at the request page) is correct.

    Kindly update me as per your findings.

    Kind Regards & All The Best

    Troy Cronin - Enterprise Portal Support Engineer

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Troy,

      I have checked all things mentioned by you and xml configuration i have uploaded was same in dev system and QUA and production system. but this error is occurred only PRD system.

      I am checked all the points, But i didn't get where i need do correct.

      Regards,

      Venkat.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 18, 2014 at 06:15 AM

    Hi Troy waiting for reply..........

    Thanks and Regards,

    Venkat.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      Uwl successfully running in the system but the thing is when open the travel request from it is showing the all details related to travel request and buttons which are in that request like view history,apporve, display button,approve and reject.

      the above mentioned buttons are working except display form,when i clicked on that button it is showing 404 Resource not found.the same button is working dev and quality system the error occurring in only production system.i have same UWL Xml config in production also.but i don't know why this error is coming..

      For Travel we uploaded xml config from portal only,we did not maintained any parameters in SWFVISU.

      So please guide me in this issue.

      Regards,

      Venkat.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 16, 2014 at 10:22 AM

    This message was moderated.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.