Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Generate Hybrid App issue

Hi friends

kindly guide me how to resolve the issue which is shown in image.

Regard


Ali

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Posted on Jul 07, 2014 at 10:21 AM

    Hi Ali,

    Please share more information.

    It says 'missing required attribute key' , Do you see any error in workflow editor page before generation?


    What do you in 'Details' option? you should look at server logs for more information.

    Regards,

    JK

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 07, 2014 at 10:23 AM

    Is this is the first time you are deploying the app to server ? Which is the SMP/SUP version ?

    Can you try deploying the app by unchecking the option "assign hybrid app to users".

    Midhun VP

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 21, 2014 at 05:33 AM

    Former Member

    Any update on this? Is your issue resolved?

    Rgrds,

    JK

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.