Skip to Content

SID Error while activation.

Hi All

I am loading the data from DSO A to DSO B. While loading i am getting the error message as

Error when assigning SID: Action VAL_SID_CONVERT, InfoObject ZCUSTOMER

Characteristic value '0000000000' of characteristic ZCUSTOMER is not ALPHA-converted.

I checked the data for field ZCUSTOMER and found there is no data for 000000.

Previously it is loaded with wrong data (00000) for customer. But now, there is no data with 00000 in Active data table of DSO A. Checked the data in DSO A of change log and all the data having 0000 are with the RECORDMODE = N.

I checked in RSRV, but i didnt able to find any error.

Can you please help on this issue.

Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 07, 2014 at 01:33 AM

    Hi,

    select characteristic ZCUSTOMER as a ALPHA-converted.

    in customer master data have data?

    after selecting ALPHA conversion reload again and test it.

    Thanks,

    Phani.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.