Skip to Content

BPC10 Reporting Error


Dear All

We are using EPM 10 with SP 16. Till last week we were able to perform reporting in our Dev system.

since yesterday whenever we try to create new report it is throwing the following error. Nothing has been changed in setting since last week.

There are some other environments also there in this DEv system, but for those environments there is no issue in reporting. The only change was the dev environments has been moved to Testing environment for testing,. Besides there was nothing changed in this environment.

Can somebody please help us to sort out this issue asap as there are some build activities needed in dev environment?

---------------------Error--------------------

UJO_READ_EXCEPTION_018

The execution of report Default Report failed. Please contact your administrator.
Bad request.

Server message:

code: UJO_READ_EXCEPTION_018
severity: error
description: MDX statement error: Value 1020 /CPMB/VQDQX7I for characteristic /CPMB/VQDQX7I unknown
log id: 051MZZ657kEwsXoNl53HEm
DATAVALUE:Value 1020 /CPMB/VQDQX7I for characteristic /CPMB/VQDQX7I unknown
MDX: SELECT NON EMPTY {[/CPMB/VQD9OI0 QTD_PARENTH1].[2014.Q1 /CPMB/VQD9OI0] ,[/CPMB/VQD9OI0 QTD_PARENTH1].[2014.Q2 /CPMB/VQD9OI0] ,[/CPMB/VQD9OI0 QTD_PARENTH1].[2014.Q3 /CPMB/VQD9OI0] ,[/CPMB/VQD9OI0 QTD_PARENTH1].[2014.Q4 /CPMB/VQD9OI0] ,[/CPMB/VQD9OI0 QTD_PARENTH1].[2014.TOTAL /CPMB/VQD9OI0] } ON 0 from [/CPMB/VQMJS7J/!!O/CPMB/VQMJS7J] WHERE ( [Measures].[/CPMB/SDATA] ,[/CPMB/VQD3Y6Y PARENTH1].[100001] ,[/CPMB/VQDBK0Z PARENTH1].[99998] ,[/CPMB/VQDHTHH PARENTH1].[DS_NA] ,[/CPMB/VQDQX7I PARENTH1].[1020 /CPMB/VQDQX7I] ,[/CPMB/VQDFOPS PARENTH1].[000001007279] ,[/CPMB/VQDPN66 PARENTH1].[WBS /CPMB/VQDPN66] ,[/CPMB/VQDHPEX].[ACTUAL] )
V1:Value 1020 /CPMB/VQDQX7I for characteristic /CPMB/
V2:VQDQX7I unknown
V3:
V4:

-----------------

Framework message:
The remote server returned an error: (400) Bad Request.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jun 03, 2014 at 02:44 PM

    Hi Prasad,

    there are several notes about this error, e.g. if you have update some dimension and the cache isn't updated this note 1905466 - UJO_READ_EXCEPTION_* error occur while updating EPM Add-in report - BPC 10.0 NW if it occurs during login then see please 1917498 - The remote server returned an error: (400) Bad Request.

    See please also the other notes related with this error message.

    Regards

    Roberto

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 03, 2014 at 01:13 PM

    Prasad,

    Do you have QTD measures defined in SE38 > UJA_MAINTAIN_MEASURE_FORMULA? It could be that this measure is defined in DEV but not in your QA.

    Jeff

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • hi Jeff

      thanks for your reply.

      I have checked the measure formula as u mentioned above.

      I could see measure formula there in Dev for YTD, QTD,Periodic but in Test environment only periodic.

      but the environment in test is a copy of dev. Moreover problem existing in dev not in test.

      Till last week no problem in dev..

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.