Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

PO Auto approval not working when PO is edited

Hi all,

PO are getting created in SRM and we have an automatic approval. When PO is created it is automatically approved and works fine, but when we edit the PO it goes to automatic approval and does not get ordered even though it is auto approval. Is there any configuration that need to be done. we are in SRM 7.1 and this is a testing client and other clients are working fine.

Your inputs would be much appreciated,

Thanks.,

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 04, 2014 at 07:35 AM

    Hello,

    did you really order the PO after being in change mode or did you hold it?

    What are the PO status and the workflow status after PO was edited?

    Do you use version control for PO?

    Regards.

    Laurent.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.