Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

CRM_UI not working after loggin

Hi experts,

After loggin crm_ui not proceedings further. Blank screen only showing after loggin page. Only loggin page i can get.

Maintained the Host file entry and all.

Please give me valuable suggestion to solve this issue.

Thanks and regards

Anand

crm loggin.png (15.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 02, 2014 at 10:26 AM

    Hello Anand,

    The same issue when you try Internet Explorer ?

    Did your user has business role assigned ?

    BR,

    K.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 03, 2014 at 07:57 AM

    @Kamil:

    Thanks for Reply..

    But still am facing that Problem.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.