Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

PROCESS CHAIN ERROR IN FIRST STEP

HI EVERYBODY,

I HAVE CREATED A PROCESS CHAIN WITH THE FOLLOWING.

<b>START PROCESS (PROCESS VARIANT ) SCHEDULED TO START IMMLY.

DELETE INDEX

LOAD INFOPACKAGE INTO INFOCUBE

CREATE INDEX.

</b>

<b>COULD ANYONE TELL ME WATS THE FIRST STEP IN MY ABOVE CREATED PROCESS CHAIN.</b>

WHEN I AM CHECKING ITS FINE BUT WHEN I ACTIVATE ITS GIVING AN ERROR THAT JOB_CANNOT_SUBMIT.

WHEN I GOT INTO DETAILS ITS SAYS <b>ILLEGAL VALUES IN STEP ONE.</b>

THANKS AND REGARDS

NEELKAMAL

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 26, 2005 at 05:50 PM

    hi neelkamal,

    try to

    - check infocube index, is it have green light ? infocube right click >> performance tab >> index,

    if red, then create index first.

    do you have any data loaded ? not sure if no data then no index then can't delete index ?

    maybe can also try remove the 'delete index' and drag again from the left side and maintain variant.

    - check the variant of 'delete index' ?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.