Skip to Content

Error/bug when removing SC from development configuration

Hello!

We have some SCs for NWDS development in our development configuration.

When I try to remove one of these, some other SCs also disappear even though they are not associated with SC I want to remove. After this I have to add them once again, it is annoying.

Is it a bug? What can be done about this?

Using SAP PO 7.4 .

Best regards,

Andrey

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Best Answer
    Feb 01, 2017 at 04:32 PM

    Hi Andrey,

    As we assume this behavior can caused by the Product Definition. I think there is connection between your SCs via this settings.

    You can test if you tick off the "Product Definition" in CM Services and try to delete the SC again.

    If you still have the same behavior please navigate to the SLD select the SCs --> tab "Products" and select your product. After navigate to tab "Product Definition" and make some screenshot (with both SCs).

    Best Regards,
    Szabolcs

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 25, 2017 at 12:34 PM

    Hello Andrey,

    I would suggest to provide of a screenshot from the Build-Time dependencies in the SLD.
    It would have been a very interesting phenomenon had not been any connection defined there.

    Regards,
    Milen

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 23, 2017 at 02:42 PM

    Hello Andrey,

    Could you please attach some screenshot about how you try to delete these SCs?

    Additionally, please provide a list from your SCs before and after the deletion.

    Thank you and best regards,
    Szabolcs Renyo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 25, 2017 at 07:01 AM

    Hi,

    I agree , couple of screenshots would help indeed, and also some examples what is the name of the SCs you are trying to remove. Are you sure there are no relation between these? Another guess of mine is that you attempt these steps in NWDI, not in NWDS. If so, there is a filter button in the track config (in landscape config) near to the table that displays your SCs, it would be worth to check all possible settings there to find out whether there are some leftover SCs that are not displayed in other filter modes.

    Thanks

    Ervin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Feb 08, 2017 at 01:20 PM

    I removed product definition property from SCs which are being discussed. And yes, they stopped disappearing :)

    Thank you Szabolcs. I will not set this flag in my future components and I hope they will work fine.

    Now closing the question.

    Best regards,

    Andrey

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded