Skip to Content
4

Blog editor - formatting does not work

Jan 20, 2017 at 03:21 AM

149

avatar image

Hello colleagues,

This is the link of my blog:

https://blogs.sap.com/2017/01/19/what-should-an-abaper-continue-to-learn-as-an-application-developer/

I have two troubles when editing the content of blog:

Issue 1. There are additional space line rendered in the blog, I use Chrome. See error screenshot below.

error screenshot

However, when I click edit button and switch to visual mode, I could not see any additional space in the editor. As a result I don't know how to remove those space in the final rendered blog.

See screenshot in visual mode:

visual mode

Even after I switch to text mode in blog editor, I still could not find any additional space line there, everything seems fine. So I think there is nothing wrong with the source code of my blog, but there is some issue when those source code are rendered in the browser.

text mode

Issue 2:

As you see in the first screenshot link, in my blog there are lots of words truncated into different lines, for example "See this one:" is formatted as "See thi" in the first line and "s one" in another line. However in blog editor under both text and visual mode, the sentence is ok, so why the final display result is wrong??

Looking forward to your kind help.

Best regards,

Jerry

clipboard1.png (85.7 kB)
clipboard2.png (133.2 kB)
clipboard3.png (114.3 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Jürgen L
Jan 21, 2017 at 09:20 PM
0

I made just the opposite experience. I found this old blog https://blogs.sap.com/2007/05/04/physical-inventory-in-material-management/ and it was just one long sentence. I edited it and added line breaks and additional space lines, but after posting they are not visible:


blogedit.png (87.7 kB)
blogposted.png (91.0 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded