Skip to Content

Portal-ESS(ITS) service Error

Hi,

While executing ESS services(for example pz01 and etc...) are running successfully in ITS(Standalone)server but, in Enterprise portal i am getting error. How to fix this error?. Please any one advice.

Portal Error:

No Service Name Specified

Your request did not contain a service name. Please provide a service name as part of the URL.

Example URL:

http://.../scripts/wgate/CreateSO/!

or...

Session Already Terminated

There is currently no session running that might accept this request.

This situation usually occurs if your session has been closed by the Internet Transaction Server and you tried to navigate to a previously requested page by selecting BACK in your browser. To proceed you must first restart the session as described above.

Here is anyhting i missed in portal and ESS configuration..?

Thanks,

Suriya.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 15, 2005 at 10:58 AM

    HI,

    simple solution:

    in ur internet explorer, go to tools, internet options and select the privacy option.

    now keep the settings to low. it will work.

    This is basically a cookie problem.. your browser doesnt accept third party cookies.. ur network team will help u in this to accept cookies from ur ITS server.

    regards

    ashutosh

    please award points for helpful answers 😊

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.