Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BW & BI-Cont Installed In Dev & not installed in Prd

Hi Friends


We have installed BW & BI-Cont in Dev server (new support packs) and not installed in Production as of now.

We are getting component mismatch error while importing the transport requests.

Will this cause any issue?

Rgds

SriG

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Mar 14, 2014 at 04:34 AM

    Hi,

    if your components are compatible with latest patches then no issues.

    if it won't compatible with the latest patches then you may face issue in future.

    Better to have call with basis experts and check about the components mismatch issues.

    please repost your at query at sap basis forum with your component issues(details of your components also).

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.