Skip to Content

Timeout / SSO Problem

Hello everyone,

We are using NetWeaver Portal 7.31 and the ESS. We have established the SSO and User Mapping configuration correctly. Everything is working fine.

But if a user clicks on "Employee Self Services" in the main navigation bar (on top) or on "Overview", the backend login screen comes up and it indicates a SSO problem. As far as we know this happens normally after some time without an action by the user on the portal.

We checked several parameters as icm/keep_alive_timeout and rdisp/plugin_auto_logout. But they seem to be "correct" and not the cause of the problem. Is there another parameter on the backend or something on the portal side, that can be adjusted?

Regards,

Rainer

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 14, 2014 at 01:53 AM

    This looks to me the problem with SAP Portal and ECC SSO configuration issue. Did you check up the SSO connection between sap portal and ECC , as you said this issue is not related to session timeout.

    Also you can verify it in system administration ,System configuration, System Landscape, then check the status , if every thing is right you should see the right tick mark.


    Thanks

    Krishna

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.