Skip to Content
avatar image
Former Member

Not getting response in soap ui after cache refresh

Hi Experts,

I have a scenario SOAP- PI-RFC Synchronous scenario. when we are trying to send message in SOAP UI nothing is coming to PI and its showing blank in soap UI . Before doing cache refresh all interfaces were working fine in QA but after that it s not working.


I have check login credentials and url are fine.


please help me on this?


Thanks,

suma

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Feb 25, 2014 at 11:30 AM

    Hi Reddy,

    are you giving login details and selected http url (not https) and down you can see the logs . later take the url what ever u are using soap ui and check in WSNAVIGATOR url. test it there.

    Regards,

    Loordh.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 25, 2014 at 05:47 PM

    Hi

    check if any step is worth review and its not already checked.. else ignore as it might be already Implicitly suggested 😊

    1. Check if PI system is stable (as its mentioned that it was restarted)

    • RWB-Component monitoring- Cache connectivity Test- All components should be green.
    • Do SLDCHECK.
    • Check if all app servers are fully up and running . SM51 txn.
    • Test by posting a message through RWB , pls observer precaution for production scenario
    • Check if all components are registered properly- RWB SLD registration link.

    2. Check SOAP UI

    • Check the User if its not locked in SU01 Transaction.
    • Url is pointing correct, reload the url by generation it again from sender agreement and create a fresh project.
    • if you are using channel name in the url , please ensure channel is started and error free status
    • Check the Payload you are using , does it has all mandatory header and data fields , use sampler and copy paste the xmls part in order to avoid issues with header.
    • check the status of message by switching to status tab in response section , if tis Http 200or HTTP500 .check channel log if there is any entry .
    • parameters in soap ui bottom left screen must be filled all the parameters properly , your error details shows its an authorization issue

    Regards

    Srinivas

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded