Skip to Content
0
Former Member
Feb 17, 2014 at 07:56 PM

cms.exe not running (SAP BO BI 4.0 sp7)

879 Views

SAP BusinessObjects BI 4.0 Sp7 Patch 4

CMS database is in Oracle 11g

Windows 2008

I am unable to login into Manage Servers for SIA in CCM.

>> I do not find cms.exe listed in the processes in the task manager.

The connection to the CMS database (which is on another server) is fine, I tested via SQL plus.

>> Below is the only log entry I find in the SIA*.glf log.

>> I am finding another server listed in Remote CMS Server even though I did not intend to have it there. I want to remove this but cannot see the Remove Button. The remote server is actually a server with another install but does not need to be connected to this and i want to remove it. But there is no REMOVE button. I have stopped the SIA on both this server and also the remote server.

Please help!

++++++++++++++++

++++++++++++++++

Below is the log. I had to remove the actual server names for security purposes.

MYSERVER1NAME is the actual server where I am trying to run the CMS/SIA

MYREMOTECMSSERVERNAME is the one which is getting listed in the Remote CMS Servers section even though I dont need to have it connected. And i cannot see a remove button to remove it.

Server Intelligence Agent is running.

|F78600017EB14DEF9C488F4E05F2F7FB2|2014 02 17 11:58:04.334|-0700|Information| |==| | |SIA_MYSERVER1NAME| 1308| 14|InfoStore Agent | ||||||||||||||||||||com.businessobjects.cad.syslog||[Node Name: MYSERVER1NAME]

[User Name: RMSOracle]

Server Intelligence Agent has established a connection to CMS at MYREMOTECMSSERVERNAME.ppd.ci.somedomain:6400.

|F78600017EB14DEF9C488F4E05F2F7FB3|2014 02 17 11:58:04.443|-0700|Error| |>>| | |SIA_MYSERVER1NAME| 1308| 14|InfoStore Agent | ||||||||||||||||||||com.businessobjects.cad.log||The Install + Enterprise Node objects for Enterprise Node with CUID ASDPIx6iDDNIuQw_QewrRXQ were not found.

|F78600017EB14DEF9C488F4E05F2F7FB4|2014 02 17 11:58:04.443|-0700|Error| |>>| | |SIA_MYSERVER1NAME| 1308| 14|InfoStore Agent | ||||||||||||||||||||com.businessobjects.cad.log||The Install + Enterprise Node objects for Enterprise Node with CUID ASDPIx6iDDNIuQw_QewrRXQ were not found.

|F78600017EB14DEF9C488F4E05F2F7FB5|2014 02 17 12:04:31.791|-0700|Information| |==| | |SIA_MYSERVER1NAME| 1308| 29|Thread-2 | ||||||||||||||||||||com.businessobjects.cad.syslog||[Node Name: MYSERVER1NAME]

[User Name: RMSOracle]

Server Intelligence Agent is stopping.

|F78600017EB14DEF9C488F4E05F2F7FB6|2014 02 17 12:04:31.807|-0700|Error| |>>| | |SIA_MYSERVER1NAME| 1308| 14|InfoStore Agent | ||||||||||||||||||||com.businessobjects.cad.log||The Install + Enterprise Node objects for Enterprise Node with CUID ASDPIx6iDDNIuQw_QewrRXQ were not found.

|F78600017EB14DEF9C488F4E05F2F7FB7|2014 02 17 12:04:31.807|-0700|Error| |>>| | |SIA_MYSERVER1NAME| 1308| 14|InfoStore Agent | ||||||||||||||||||||com.businessobjects.cad.log||The Install + Enterprise Node objects for Enterprise Node with CUID ASDPIx6iDDNIuQw_QewrRXQ were not found.

++++++++++++++

I have nothing in the registry which has information on the CMS clustering.

Attachments

2.jpg (42.0 kB)