Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

The ITS could not connect to the Web Application Server or the R3 sytem

After installing the ITS 6.20 I try to connect with

http://sapportal:80/scripts/wgate/webgui/! or /admin/! and I receive the message "The ITS could not connect to the Web Application Server or the R3 sytem".

Anybody could help me ? Could you send me the typically file global.srvc ?

Thank's in advanced

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 18, 2005 at 12:33 PM

    Hello Francesc,

    check the connection details in global.srvc. If you are using a message server, the corresponding port

    sapms<SysID>

    has to be maintained in ...\drivers\etc\services, too.

    If that does not help: What do the trace files say?

    Regards,

    Jan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.