Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

cache and adapter engine issue

Dear All,

I am facing an issue that cache status and adapter engine status not updating in SXI_CACHE tcode in 000 client.

In 001 client cache status showing up to date Can anybody help me regarding this.

While doing below installations

1) installed Net Weaver 7.3 EHP1 version.

2) Kernel updation .

I have not done Support packs updation.

Thanks and regards,

Umashankar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Feb 14, 2014 at 09:15 AM

    Hi Uma,

    Refer SAP note 1030255 - Integ. server ABAP cache not automatically updated

    Suggestion would be to apply the latest SPs so that all the correction notes are available in the system.

    Hope this helps.

    Regards,

    Deepak Kori

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Feb 14, 2014 at 09:26 AM

    Hi

    I would strongly recommend that you apply latest SP stack (stack 10)

    From what I remember the base delivery of NW/PI 731 does not include any SP so you are 10 SP levels behind...

    By the way I've just finished installing a PI 731 SP10 and cache server is only working in client 001.

    I'm not a PI specialist but perhaps this is a normal behavior as client 000 is just a reference and not a client you should work in.

    To get faster answers please post your questions in the appropriate area :

    => Process Integration (PI) & SOA Middleware

    Regards

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.