Skip to Content
0
Feb 06, 2014 at 02:27 PM

Error during TREX setup for PLM

35 Views

Hello Experts,

I am following the PLM Web UI config guide for the TREX setup. I am in the process of setting up search connectors for my objects and I got the following error "Error while preparing".Below is the Log that I got for the error message. My basis team has updated all the latest version.

Can someone help me out with this issue and let me know what I am missing here ?

Kindly advice.

02/06/2014 08:43:25 Process Step: Change inactive Connector Metadata
Warning Messages (14)
02/06/2014 08:44:38 Object type MATKL, node MATKL:
02/06/2014 08:44:38 There is a field with the same name as the alias MATKL
02/06/2014 08:44:38 Object type ENGIN_CHANGE_ORDER, node ENGINEERINGCHANGEORD, request PLM:
02/06/2014 08:44:38 Request fields have been removed
02/06/2014 08:44:38 Object type ACCESS_CONTROL_CTX, node ACC_ADMIN:
02/06/2014 08:44:38 Node ACC_ADMIN has no response fields but is flagged for subquery
02/06/2014 08:44:38 Object type CLES_CLASS, node CLES_CLASS_LONGTEXT:
02/06/2014 08:44:38 Node CLES_CLASS_LONGTEXT has no response fields but is flagged for subquery
02/06/2014 08:44:38 Object type CLES_CLASS, node CLES_CLASS_NAME:
02/06/2014 08:44:38 Node CLES_CLASS_NAME has no response fields but is flagged for subquery
02/06/2014 08:44:38 Object type ENGIN_CHANGE_ORDER, node CHANGEOBJECTTYPE:
02/06/2014 08:44:38 Node CHANGEOBJECTTYPE has no response fields but is flagged for subquery
02/06/2014 08:44:38 Object type ENGIN_CHANGE_REC, node ECR_CASE_ATTR:
02/06/2014 08:44:38 Node ECR_CASE_ATTR has no response fields but is flagged for subquery
Error Messages (4)
02/06/2014 08:44:38 Rel. requests for object type CLES_CLASS, node CLES_CLASS:
02/06/2014 08:44:38 Navigation id 801CC4EFFE841DDEB7FE59BA4E4752F8 must start with $NAV_
02/06/2014 08:44:38 Rel. requests for object type CLES_CLASS, node CLES_CLASS:
02/06/2014 08:44:38 Navigation id 801CC4EFFE841DEEB7FE59BA4ED20D90 must start with $NAV_

02/06/2014 08:44:38 Process Step: Rollback
Error Messages (1)
02/06/2014 08:44:49 An exception was raised
02/06/2014 08:44:49 Error(s) occurred during connector creation
02/06/2014 08:44:49 Job cancelled after system exception ERROR_MESSAGE

Thanks & Regards

Jo Ptz