Skip to Content

Report running slow

Hie Guys,

One of the report I've created has been running slow. However, when I recreate the same report from scratch, it runs and load a lot faster. Any ideas on why this could be happening? Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 28, 2014 at 04:24 AM

    Hi,

    What is source of the report - If is is from Bex - the try to execute same report at BW end.

    - Check whether any Prompts/filters are hard coded in second report and same are not maintained in first report and leads to slow execution .

    - Check the server and connectivity between BI and source

    - Check the design.

    - Use BICS

    Regards, vijay

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • I'm using Webi 4.0. The report extracts data from 3 different Universes. Everything is the same in the second report, still it will run faster just because I recreated it. Does it have anything to do with the environment/Preferences setting in Webi ?

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.