Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Validations is USMD_RULE do not run in NWBC

Hi All,

I am trying to create validations which could be run on NWBC screen.

I was successfull in creating the validations is USMD_RULE and the simulation in the same screen was working as desired.

but when i try creating a CR, the validations are not being run. I have checked the link . I have also followed the Naming convention (in my case CHECK_BP_CENTRL) and have reactivated the Data model.

Please let me know if I am missing something

Regards,

Sharma

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 23, 2014 at 02:16 PM

    Hello Sharma

    Make the rule absolute and again activate. Sometime it happens. See if it works.

    Kiran

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.