Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem with FPN content 2nd Time

Hi all, I have posted this discussion before under the following title

Problem with FPN content

We are having this problem again when we have tried transporting some new content through our landscape.

The content is arriving in production with broken delta links,

Under the PCD inspector and the remote content folder the workset just is not showing in there and also the workset folder is showing as not being update since December, when I look at this in our QA enviroement it shows as being updated on todays date but our production system does nto seem to be updating at all.

There are no inconsistencies found in the pcd tools, have done a full sync of all content and been through every setting I can find, can we force this to refresh. Why is it not showing as changed despite us transporting content through the landscape today.

What I did notice last time we had this problem was a re-start of the server seemed to cure it, which led me to look at the the following services

applications/com.sap.portal.fpn.rdl/services/OriginalContentSynConsumerService

We can not be re-starting our prod system every time we want to transport content, it would be up and down more than god bless ya.

Can anyone help me with this

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 10, 2014 at 02:23 AM

    Hi,

    Good day 😊

    Have you check this note..

    1750463 - PcdInconsistentUpdateException occurs during synchronization

    Did you try to take the tarce that was in the end of the post and see if can see any issues.

    If still not able to help please create a message with sap and tell all the symptoms and the fix done to get rid of the issue.

    Thanks

    RishIA brol

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 27, 2014 at 12:03 PM

    Logging a call with SAP, so marking this as assumed answered

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.