Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

unable to proceed with installation. Error " install already in progress. An install is already running at this location"

Hi All

We are trying to upgrade our BI Platform from SAP BO 4.0 to SAP BO 4.1. But we are not able
to upgrade any software version (Server/Explorer/service pack) or even perform
a repair as we are constantly getting the error " install already in
progress. An install is already running at this location.

1 - OK "

The installtion is constantly hanging. We are trying this from 1 week. But no improvement.

env details: SAP BO 4.0 SP06 patch 6
OS : UNIX AIX 7.1

1. We have tried installing various update packs and same issue.
2. We tried to do a repair and the same issue.
3. We have restarted the servers,DataBase and tomcat servers various times. But the same issue.
4. We have restarted the entire physical server (lpars and still the same issue.

Kindly have a look at the issue and help us in resolving the issue at
the earliest as we are unable to procced with the update.

Regards
Pramod

same iss.jpg (48.0 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2014 at 06:53 AM

    Hi pramod,

    Restart your computer and try again. It seems that the installation is already running.

    I dont know UNIX but if you could kill the installation process and then try again that might help

    Regards,

    Tunwiir

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2014 at 07:28 AM

    Hi Pramod,

    Kill all the process running under BO user account.

    Then clear the temporary files if any .

    Once done try installing again.

    ~Unmesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2014 at 07:43 AM

    I had similar issue in Windows. Reboot the server and Try to perform the repair with the Account which you have used previously to install.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.