Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Umlauts/accented characters in SAP BW 7.3 vs. BW 7.0

Dear experts,

we are experiencing different behaviour between BW 7.3 and BW 7.0. When testing BAPI_MDPROVIDER_GET_MEMBERS in SAP GUI (SE37) there is a MUN that has a German character in it (u umlaut) for BW 7.3.

Yet this is not the case for BW 7.0 - the same test leads to a technical id like [!+0000000007].

The master data is identical for both servers.

Is there a generic difference in BW 7.3 vs. BW 7.0 which we have to take into account or is there 'just' a difference in configuration which we haven't found so far (though we were definitely looking for)?

If there is a/are configuration difference(s) - which/where are they?

Best,

Martin

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 08, 2014 at 02:47 PM

    is your 7.3 unicode (and your 7.0 not)?

    we've seen similar "unexpected" behaviour at a client... in that case it was due to the 7.3 being unicode (and the "old" system was not)

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.