Skip to Content

WEB IC - Channel selector button not coming

Hi all,

I have copied the standard business role "UTIL_IC_REG" and created a new one. Everything is working fine but the channel selector of mail, chat and phone in the header area is not coming in the copied business role. Please suggest me a way to fix this.

Util_IC_REG role snapshot :

Copied Role :

Thanks in advacne

Standard role.JPG (142.0 kB)
custom.JPG (139.3 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 08, 2014 at 12:29 PM

    Hello,

    Check layour profile assigned to your business role. Standard layout profile is "UTIL_IC". Compare this with copied version of the layout profile.

    If everything is fine,

    check the functional profile id "WBAR" with DEFAULT_ICON profile value is assigned to your business .role

    Further, you can check in SPRO-> CRM - Interaction Center WebClient - Basis Functions - Communication Channels - Define Toolbar Profiles.

    For DEFAULT_ICON you can verify if all the check boxes are selected.


    Regards,

    Ashik


    layout.PNG (50.6 kB)
    default.PNG (94.2 kB)
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.