Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

issue with event linkage

Hi,

I am using custom business object in workflow. It was working fine in production with start event linked correctly. Recently i made small change in email task of workflow ( adding 1 more variable), tested the workflow and released it. I ran swu_obuf in quality and tested workflow there and it was working fine in quality also. After moving to production, when i ran swu_obuf, the link got broken in start event. it is not showing in swetypv in production, though it is showing correct in dev and quality.

I am unable to find the reason. Please help me with the reason so that i can avoide this in future.

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jan 06, 2014 at 02:49 PM

    Hi Aamir,

    Search in SWEL what went wrong, there you will find the reason for error when Linkage is deactivating.

    Is any mandatory data is missing.

    maintain 'Behavior Upon error feedback" as "Do not change Linkage" in event linkages ( tcode SWETYPV).

    Regards,

    Murali Krishna.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 06, 2014 at 08:37 PM

    Hello,

    " when i ran swu_obuf, the link got broken"

    SWU_OBUF did not do that. There was probably an error in the binding. The most common one is when a mandatory parameter is missing.

    regards

    Rick Bakker

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 06, 2014 at 03:20 PM

    "Its not showing in SWETYPV"

    Does thi smean :

    The entry is completely missing in production in SWETYPV

    OR

    The entry is there, but "Event Linkage is not there" (the check is not there)?

    Regards,

    Modak

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 06, 2014 at 05:46 PM

    Hi,

    You must have deactivated the event linkage while changing the workflow. Please find the below screenshot for your reference.

    Click on activate, the same will get created in event linkage SWFDVEVTY2

    Regards,

    Jyothi


    Workflow.png (20.6 kB)
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.